Współpraca

 Ewa Domian

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Domian E., Brynda-Kopytowska A., Cieśla J., Ostrowska-Ligęza E.:  Effect of the type of carbohydrate on the DVS critical relative humidity in spray-dried fat-filled pea protein-based powders: Comparison with monolayer coverage and Tg values (2017 r.) Food Hydrocolloids 2017, Vol. 73, 335-343
  2. Brynda-Kopytowska A., Domian E., Cieśla J.:  Wpływ rodzaju i udziału składnika tłuszczowego na wybrane właściwości sorpcyjne suszonych rozpyłowo emulsji stabilizowanych izolatem białka grochu (2016 r.) V Sympozjum Inżynierii Żywności z okazji 200-lecia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa, 21-23.06.2016 r. 2016, 21-21
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK