Współpraca

 Agnieszka Markowska

Informacje o zatrudnieniu

Katedra Podstaw Bezpieczeństwa

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Warechowska M., Markowska A., Warechowski J., Miś A., Nawrocka A.:  Effect of tempering moisture of wheat on grinding energy, middlings and flour size distribution, and gluten and dough mixing properties (2016 r.) Journal of Cereal Science 2016, Vol. 69, 306-312
  2. Warechowska M., Markowska A., Wojtkowiak K., Stępień A., Nawrocka A.:  Analiza właściwości fizycznych ziarna zbóż zróżnicowanego pod względem wielkości z zastosowaniem analizatora SKCS. (2015 r.) Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego”/ "Physical methods in the study of the agri-food and forestry environment", Malinówka k. Ełku, 9-11.09.2015 r. 2015, 64-64
Pokaż wszystkie publikacje