Współpraca

 Urszula Gawlik-Dziki

Informacje o zatrudnieniu

Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:  Physicochemical Properties and Milling Characteristics of Spring Wheat from Different Farming Systems (2017 r.) Journal of Agricultural Science and Technology 2017, Vol. 19, 6, 1253-1266
  2. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:  Physicochemical properties and grinding characteristics of spring wheat from different farming systems (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 79-79
  3. Różyło R., Dziki D., Gawlik-Dziki U., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Rudy S.:  Physical properties of gluten-free bread caused by water addition (2015 r.) International Agrophysics 2015, Vol. 29, 3, 353-364
  4. Dziki D., Gawlik-Dziki U., Różyło R., Miś A.:  Drying and Grinding Characteristics of Four-Day-Germinated and Crushed Wheat: A Novel Approach for Producing Sprouted Flour (2015 r.) Cereal Chemistry 2015, Vol. 92, 3, 312-319
  5. Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Jończyk K., Gawlik-Dziki U.:  Influence of wheat kernel physical properties on the pulverizing process. (2014 r.) Journal of Food Science and Technology 2014, Vol. 51, 10, 2648-2655
  6. Dziki D., Miś A., Gładyszewska B., Laskowski J., Kwiatkowski S., Gawlik-Dziki U.:  Physicochemical and grinding characteristics of dragonhead seeds (2013 r.) International Agrophysics 2013, Vol. 27, 4, 403-408
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK