Konopacka D., Cybulska J., Zdunek A., Dyki B., Machlańska A., Celejewska K.:
The combined effect of ultrasound and enzymatic treatment on the nanostructure, carotenoid retention and sensory properties of ready-to-eat carrot chips (2017 r.)
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2017,
Vol. 85,
427-433
Pieczywek P., Kozioł A., Konopacka D., Cybulska J., Zdunek A.:
Changes in cell wall stiffness and microstructure in ultrasonically treated apple (2017 r.)
Journal of Food Engineering
2017,
Vol. 197,
1-8
Pieczywek P., Cybulska J., Dyki B., Konopacka D., Mieszczakowska-Frąc M., Zdunek A.:
New image analysis method for the estimation of global and spatial changes in fruit microstructure. (2016 r.)
International Agrophysics
2016,
Vol. 30,
2,
219-229
Siucińska K., Dyki B., Murgrabia A., Pieczywek P., Konopacka D.:
Ocena zmian struktury suszonej tkanki wiśni poddanej wstępnie obróbce osmotycznej wspomaganej ultradźwiękami (2015 r.)
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość.
2015,
Vol. 3,
100,
123-137
Cybulska J., Pieczywek P., Kozioł A., Konopacka D., Zdunek A.:
Wpływ fal ultradźwiękowych na ściany komórkowe parenchymy jabłka. (2015 r.)
XXII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 2-3.06.2015 r.
2015,
11-11
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Evaluation of apple texture with contact acoustic emission detector: a study on performance of calibration models (2011 r.)
Journal of Food Engineering
106(2011), 80-87nn
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Inter-laboratory analysis of firmness and sensory texture of stored apples (2011 r.)
International Agrophysics
2011,
Vol. 25,
1,
67-75
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Assessment of Apple Texture Using Contact Acoustic Emission Detector (CAED) (2010 r.)
28th International Horticultural Congress, Lisboa, 2010 r.
2010,
100-100
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
New contact acoustic emission detector for texture evaluation of apples (2010 r.)
Journal of Food Engineering
2010,
Vol. 99,
83-91
Kuczyński A., Konopacka D.:
Technika mapowania melanin jako metoda oceny skutków obróbki biotechnologicznej tkanki jabłek (2010 r.)
II Konferencja Naukowa "Agrofizyka w inżynierii produkcji i ochronie środowiska",
2010,
Konopacka D., Jesionowska K., Zdunek A.:
Crispness and crunchiness judgment of apples based on contact acoustic emission. (2010 r.)
Journal of Texture Studies
2010,
Vol. 41,
1,
75-91
Cybulska J., Zdunek A., Konstankiewicz K., Konopacka D., Rutkowski K.:
Sensoryczna i instrumentalna analiza tekstury jabłek (2009 r.)
VII Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności nt.: "Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych", Wydział Nauk o Żywności SGGW, Warszawa, 3-4.12.2009 r.
2009,
Konopacka D., Zdunek A., Konstankiewicz K.:
Measuring apple texture quality with acoustic emissions. (2008 r.)
Postharvest UNLIMITED 2008, Berlin, Niemcy, November 4-7.11.2008 r.
Berlin, Niemcy, November 4-711.2008 r., 142