Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Wiącek J., Dobrzański B., Parafiniuk P.:
Breaking tester for examining strength of consolidated starch (2017 r.)
International Agrophysics
2017,
Vol. 31,
2,
251-258
Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Wiącek J., Parafiniuk P., Gondek E.:
Mechanical and combustion properties of sawdust-straw pellets blended in differernt proportions (2017 r.)
Fuel Processing Technology
2017,
Vol. 156,
366-375
Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Horabik J.:
Właściwości technologiczne aglomeratów z mieszanki trocin oraz rozdrobnionej słomy (2016 r.)
XXIII Szkoła Naukowa „Postęp naukowo-techniczny i organizacyjny w rolnictwie”, Zakopane 1-5.02.1016 r.
2016,
Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Wiącek J., Dobrzański B.:
Breaking tester for examining strength of consolidated starch. (2016 r.)
V Sympozjum Inżynierii Żywności z okazji 200-lecia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa, 21-23.06.2016 r.
2016,
136-136
Parafiniuk P., Wiącek J., Bańda M., Molenda M.:
Pressure distribution in an assembly of wooden cylinders with various aspect ratios under uniaxial confined compression (2016 r.)
Granular Matter
2016,
Vol. 18,
2,
1-8
Stasiak M., Molenda M., Bańda M.:
Właściwości skrobi wyznaczane w nowym aparacie do badań sypkości. (2015 r.)
XXII Sympozjum Naukowe POSTĘP NAUKOWO-TECHNICZNY i ORGANIZACYJNY w ROLNICTWIE, Zakopane, 9-13.02.2015 r.
2015,
Stasiak M., Molenda M., Bańda M.:
Strength of tablets produced of potato starch and ground wheat straw. (2015 r.)
8-th International Conference for Conveying and Handling of Particulate Solids CHoPS 2015, Tel Aviv, Izrael, 3-7.05.2015 r.
2015,
Stasiak M., Molenda M., Bańda M., Gondek E.:
Mechanical properties of sawdust and woodchips (2015 r.)
Fuel
2015,
Vol. 159,
900-908
Rybiński W., Bańda M., Bocianowski J., Börner A., Starzycki M., Szot B.:
Estimation of mechanical properties of seeds of common vetch accessions (Vicia sativa L.) and their chemical composition (2015 r.)
Genetic Resources and Crop Evolution
2015,
Vol. 62,
3,
361-375
Stasiak M., Cybulska J., Bańda M.:
Właściwości mechaniczne sproszkowanych polisacharydów błon komórkowych. (2014 r.)
IV Sympozjum Inżynierii Żywności, SGGW, Warszawa, 1-2.07.2014 r.
2014,
147-147